Στους πρόποδες της Πίνδου, μέσα στα δάση πεύκων και στα άλση ελιών, η Πάργα προσφέρει την ελληνική παράδοση σε ένα περιβάλλον φυσικής ομορφιάς. Το γραφικό χωριό βρίσκεται νότια της Κέρκυρας και απέναντι από τα σμαραγδένια νησιά Παξός και Αντίπαξος. Χτισμένη σε αμφιθεατρικό στυλ,η Πάργα εξουσιάζεται από ένα εντυπωσιακό ενετικό κάστρο του 14ου αιώνα και μαζί με το νησάκι της Παναγίας δίνουν στην Πάργα μια ξεχωριστή εμφάνιση.

Υπάρχει μια μαγεία σε αυτό το μέρος που κάνει τους επισκέπτες να έρχονται ξανά και ξανά. Δεν είναι απλά ένα μέρος αλλά μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.

Μπορείτε να καθίσετε σε μια από τις πολλές ταβέρνες στην παραλία και να περιπλανηθείτε γύρω από τα πολυάριθμα μικρά καταστήματα με δημιουργίες από τις τοπικές βιοτεχνίες. Η Πάργα προσφέρει μια ποικιλία παραλιών με καθαρά κρυστάλλινα νερά. Για εκείνους που επιδιώκουν κάτι περισσότερο από παραθαλάσσιες διακοπές η περιοχή βυθίζεται κυριολεκτικά στην ιστορία και τη μυθολογία. Η Πάργα μπορεί να σας προσφέρει οτιδήποτε ονειρευτείτε γύρω από διακοπές.

Dokos Studios

?????????: ???? ??????? 10, ????? 48060
????????: +30 26840 32674
??????: +30 6945 690 965
Email: info(at)dokosparga.gr

Ημ/νια Άφιξης Ημ/νια Αναχώρησης
??????? ?????????